Medlemskap och licens

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Medlemskap
  • Inlägget ändrades senast:2020/10/19

Nu tar Nadia över rodret som medlemsansvarig i klubben, vilket innebär också att hon rapporterar licenstagarna till IdrottOnline och SDSF. Under fliken ”Våra medlemmar” på hemsidan kommer en uppdaterad lista att läggas ut med namn på de medlemmar som betalat in medlemsavgiften för innevarande år. Där kommer det också att stå vilka som löst sin licens i JFSHK.

Medlemskap
Klubbens verksamhetsår följer numera kalenderåret, vilket innebär att medlemskap gäller från och med den dagen medlemsavgiften kommer in på vårt bankkonto och till och med den 31 december 2016.

Medlemsavgiften sätts in på PG 634 23 68-5.
Vuxen: 200 kr
Familj: 300 kr
Ungdom < 18 år: 100 kr
Nya medlemmar anger personnr, namn, adress, telefon nr och gärna också e-postadress (så att vi t. ex. kan mejla ut påminnelse när det är dags att förnya medlemskap eller licens). Medlemmar sedan tidigare anger personnr, e-postadress och uppdaterar adress eller telefonnr ifall dessa ändrats under året.

Licens
Tävlingslicensen kostar numera 250 kr och gäller för perioden 2016-01-01 – 2017-06-30.
Licensensavgiften sätts in på PG 634 23 68-5. Ange namn, personnr och att det gäller tävlingslicens.

När avgiften har kommit in på vårt bankkonto, kommer medlemsansvarig att rapportera in dig som licenstagare hos SDSF. Är du sent ute med att lösa licens inför en tävling, kontakta då gärna den som är medlemsansvarig så ingen onödig tid går förlorad i processen.

Ska du tävla utomlands, så tar du kontakt med sdsf@draghundsport.se så får du ett bevis hemskickat på att du har licens i SDSF.

För mer information angående licensen: http://www.draghundsport.se/sv/56.