Dags att förnya medlemskapet!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Övrigt
  • Inlägget ändrades senast:2017/08/25

 

Snart börjar ett nytt år och med det är det dags att förnya ditt medlemskap i Jämtlandsfjällens slädhundklubb!

Som medlem i JFSHK är du välkommen att delta i de aktiviteter som arrangeras inom klubbens regi. Närmast planerad aktivitet i skrivande stund är långdistanstävlingen Amundsen Race som i år är förlagd till spåren runt Storåbränna. Har man ett vältränat storspann på 8 eller 12 hundar, är man välkommen att delta som deltagare i tävlingen (http://www.amundsenrace.com/regler/), annars är man välkommen att hjälpa till med arrangemanget som funktionär (http://www.amundsenrace.com/funktionar/).

Som medlem i JFSHK får du också köpa hundsockar till ett förmånligt pris (information finns på www.jfshk.se) eller träna gratis på spåren i Lillholmsjö (som annars kostar 50 kr/dag).

Medlemsavgift (gäller fr.o.m. 1 januari 2017 t.o.m. 31 december 2017) Vuxen: 200:- Familj: 300:- Ungdom <18 år: 100:- Avgiften sätts in på PG 634 23 68-5

För dig med utländsk bank gäller:

IBAN: SE95 9500 0099 6042 6342 3685

BIC: NDEASESS

Nya medlemmar anger personnummer, namn, adress, telefon nr och gärna också e-postadress (så att vi t.ex. kan mejla ut påminnelse när det är dags att förnya medlemskap eller licens). Medlemmar sedan tidigare anger personnr, e-postadress och uppdaterar adress eller telefonnummer ifall dessa ändrats under året.

Om du är osäker om du har betalat ditt medlemskap för innevarande år, kan du enkelt se om ditt namn finns på listan publicerad under kategorin ”Våra medlemmar” i menyn till vänster på sidan. Namnlistan uppdateras i takt med att medlemsavgifterna betalas in.

 

För dig som vill tävla den kommande vintern:

LICENS

Förbundsstyrelsen har beslutat att tävlingslicensavgiften för perioden 2016-01-01 – 2017-06-30 är 250 kr. Licensperioden ska anpassas till Draghundsportens säsong och för att göra detta så smidigt som möjligt, så gäller licensen alltså denna gång under 1 ½ år.

Avgiften sätts in på PG 634 23 68-5 Ange personnummer, namn, adress, telefon och ange att det gäller licens.

Licensen är inte bara ett måste för att få tävla på officiella draghundstävlingar utan gäller även som försäkring vid träning m.m. Lös licens i god tid, vänta inte till dagen före du ska köra din första tävling för säsongen innan du löser din licens.

Ungdomar under 15 år behöver inte lösa licens.