Styrelsen tackar alla sponsorer till Jämtdraget 1+2 oktober!

Vi är förstås jättetaggade angående vår officiella barmarkstävling Jämtdraget i Lorås, första helgen i oktober! Infon har funnits på vår Facebook sida ett tag redan, men klart tävlingen bör få plats här på hemsidan med.

Välkommen att tävla i olika klasser inom:
– 3 km Linlöpning
– 6 km Cykel
– 6 km Scooter
Finns även Motionsklasser för er som inte har grönt kort. Så… ALLA kan vara med! 😍 Mer info, PM och anmälning via draghundsport.se. Kontaktperson för tävlingen är Frida Tenghede som nås via board@jfshk.se

Vi vill på förhand TACKA alla våra SPONSORER som stöder Jämtdraget! Det är främst Cia Sundkvist som gjort ett fantastiskt jobb genom att hittills ha fått bekräftad medverkan av följande företag (uppdateras löpande):

Åredalens hundsport
Barocook
Vattudalens bygg
Dammyra gård
Ccu
Ajanchehealth
Coop Strömsund
Tobe outerwear
Fyrås trä
Essential foods
Grill o kök matglädjen
Skogma
Fodax
Proffslampor.se
Repay
Vildmannens Drag
Ember’s Hundrehab & Friskvård
Annihoods