Resultatlista Dag 2 + Övergripande / Result List Day 2 + Overall – Lillholmsjö Open (edition 1)

Result list Lillholmsjö Open Day 2 + Overall

Hej! Här kommer resultatlistan efter dag 2, samt slutliga resultatlistan efter 2 dagar. Bra kört allihopa! Vi hoppas ni gillande tävlingen och förhoppsningsvis så ses vi åter nästa år. Mycket välkommen tillbaka då. Tack igen till vår sponsor Royal Canin, till fantastiska domaren Alf Hallén, och till alla funktionärer som ställde upp och gjorde Lillholmsjö Open 2023 möjligt!

Hi! Here’s the results list after the 2nd day plus the overall results list after the 2 days. Well run everyone! We hope you enjoyed the race and we look forward to seeing you at the start line again next year. Very welcome back then. Our gratitude again goes out to our sponsor Royal Canin, to our great judge Alf Hallén, and to all volunteers that made this race possible!