Vi planerar som vanligt att ha träningshelg i Lillholmsjö. I år blir det 15-16 december. Just nu snöar det för fullt så vi hoppas att det ska hinna komma tillräckligt innan dess. Det behövs som tur är inte så många cm för att det ska gå köra.

Kommer det snö kör vi samma upplägg som vanligt med fri träning under lördagen, medlemsmöte ca. 17.00 i servicehuset och julmiddag på Gästis kl. 18.30. På söndag har vi en enklare tidsträning för de som vill. Distanserna beror på vilka spår som är öppna. Återkommer om det…

Även om det inte skulle hinna bli tillräckligt med snö så kör vi medlemsmöte och middag och så får vi passa på att ha riktigt trevligt utan hundar.

Anmälan till middagen görs till mig (Gunilla) senast söndag den 9 december via mail: gillag@home.se eller tel/sms: 0730 567635

Boende bokar ni på Gästis tel: 0645-41052

VÄLKOMNA!!

En reaktion på “LUCIATRÄFF i Lillholmsjö 15-16 dec

Kommentarer inaktiverade.