Aktiviteter i JFSHK

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Övrigt
  • Inlägget ändrades senast:2014/11/18

Aktivitetskalendern är under arbete. (kalendern på högra sidan av din skärm, där kan du se de datum som är satta)

Vissa datum är fortfarande inte satta. bl.a. Höstträffen i Norderåsen, där det ev. också kommer att bli en övernattning för de som vill, vågar & kan 😉 27 September eller 4 Oktober är det prat om. Förutom träning hör det väl till med några historier, och det passar väl utmärkt kring en lägereld!

Avslutningsträffen som vi hade i fjol i Lillholmsjö  Träning & trevligheter är heller inte satt något datum, men kommer äga rum under April månad. (Det blev ju superlyckat, ska bara träna på att ta mej ur sovsäcken fortare & stålsätta mej att köra utan överdragskläderna, ska nog tuffa till mej i spåret också, trängas verkar funka, eller köra med snöankarna i luften…)

Luciaträffen är datumet satt… 13 December. Men hur själva upplägget runt dagen ser ut är lite oklart ännu, kommer Elsa att ordna en lättare tallrik eller kommer vi att själva ordna ett Lucia knytis? Kanske en utmaning med godaste köttbullen eller bästa utstyrseln på släden? Mer info kommer lite längre fram.

Men först ser vi fram emot den 30:e Augusti då det är den STORA TACKFESTEN för alla duktiga funktionärer som ställde upp under AMUNDSEN RACE i år. Middagen serveras kl.18.00. Mingel, utvärderingar & lägesrapporteringar startar vid 17.00. På Big River Camp  i Storåbränna ( checkpoint 2 & 3 ) Anmälan ska ju redan ha skett till Gunilla….

Hoppas att vi kommer kunna utöka våran (just nu) ganska glesa aktivets kalender, men vi brukar ju vara duktiga på spontana upptåg & fantasin är det väl inga problem med i den här klubben… (vill minnas snökedjor som barlast, samt extra knutor på en startlina, ihopsatta dragkedjor under avslutningsträffen…)

Förhoppningsvis har eran höstträning redan startat & jag hoppas att den går som planerat! Här hemma har vi kommit upp i några mil & vi ser fram emot en ny härlig säsong, visst gör vi!

Kommer ni ihåg?

 

   

Hoppas Vi Ses!