LUCIA TRÄFFEN!

Så kom hösten, det blir lite mörkare, träningspassen ännu längre, och ofta med en pannlampa involverad… på huvudet! En annan känd gestalt i detta mörker som också vill lysa upp med en annan variant av ”pannlampa” är också en av klubbens högtider & kallad för LUCIA.

För att fira detta på bästa möjliga sätt, gör vi som vi brukar tycker vi. Varför bryta en trevlig tradition?!

I Lillholmsjö på ANNEXET (ovanför Servicehuset) Där kommer det dukas fram lite gott & blandat i julens tecken. Gästis kommer att vara öppet & försäljning av dryck & kaffe kommer att kunna ordnas.

I år kommer ett närproducerat & ekologiskt julbord direkt från Anita Wetters gård med bl.a. julskinka, olika korvar, rökt lamm, sill & lax eller röding är några förslag av delikatesserna som kommer dukas upp!

Om snöförhållanden finns, vi hoppas, hoppas!! Kommer det finnas möjligheter att träna hund under helgen. Värma sej i en bastu för att sen äta gott gemensamt!

Kontaktperson för årets upplaga av LUCIA TRÄFFEN är JFSHK´S Johnny Nääs. Han tar emot anmälningar så vi vet hur mycket som behöver ställas iordning.

Självklart hoppas vi att så många som möjligt dyker upp, med eller utan bordskavaljer. Glöm inte att anmäla dej & ditt sällskap i god tid!

NÄR: Lördag 13 December.

KL: 18.00

VAR: Annexet i Lillholmsjö (ovanför servicehuset)

KOSTNAD: 200SEK /person

Anmälan görs SENAST 1 December till Johnny Nääs via mail thehowlingdogfarm.telia.com

Stugor bokas hos Gästis 0645-41032 eller 0645-41052