Jubileumshelg i Lillholmsjö!

Under helgen har medlemmar tillsammans firat klubben som fyller 25 år i år!

På fredagen samlades de första medlemmarna för hundträning och samkväm. På lördagen tillkom flera andra och vi var ett 20-tal personer som tränade hundar fritt på spåren under dagen.

Vid 17.00 började medlemsmötet som hade en god uppslutning av gamla och nya medlemmar. Styrelsen hade även bjudit in flera hedersgäster, några av de första medlemmarna – vilket var mycket roligt för oss alla. Under mötet informerade styrelsen bl.a. om hur de arbetar tillsammans,  att man gärna ser en levande dialog med medlemmarna, att man behöver ett fyllnadsval för Paula Mickaelsson som valt att kliva av sin plats. Om någon medlem är intresserad av detta, kontakta ordförande Johan Sernheim.

Efter mötet var det mingel och hundrastning, i väntan på ett jättefint julbord som Anita Wetter och hennes man Manuel ordnat från den egna gården! Verkligen kvalité och supergott!! Efter middagen bjöd klubben på kaffe och tårta i de jämtländska färgerna. Kvällen avslutades med filmen Dog Power och samtal till långt över midnatt…

På söndagen återupptogs en gammal tävling, nämligen Bonnsprint! Tävlingen var i år på 20 km och starten gick med Cold feet, vilket innebär att hundarna står oselade på stakeout när tävlingen sätts igång. Fem medlemmar slöt upp och deltog och alla deltagarna var nog alla toksvettiga innan de var iväg från startplatsen. Det var ganska varmt och spåren lite mjukare än dagen innan, då de var ganska hårda och isiga bitvis. Jätteroligt hade vi iallafall! Längre ner finns foto och resultatlista.

De som inte deltog i Bonnsprinten tränade hundar och många åkte hemåt efter lunchtid. Jag tror många lämnade Lillholmsjö med ett leende på läpparna och tyckte att det är ”ju just såna här enkla träffar som är så himla trevliga för oss hundfolk!”

Fler bilder kommer i separat bildspel…

Bonnsprint 20 km – med coldfeet start! 

1. Johan Sernheim 2. Jonathan .. 3. Sander Schevers 4. Ola Jonasson 5. Pernilla West 

Tack säger jag till styrelsen som ordnat med arrangemanget och på återseende!

//gm Pernilla West