Årets Amundsen Race tävling gick bra! Vi i styrgruppen arbetar ännu med några saker för att komma helt i hamn, men i det stora hela kan vi avrunda det hela som ett lyckat arrangemang där deltagarna gav många fina ord om tävlingen och vill komma tillbaka igen! För att se information, resultat och bilder gå in på www.amundsenrace.com

I samband med klubbens årsmöte bjuder vi i styrgruppen in alla funktionärer som arbetat med Amundsen Race till en gemensam middag, som ett tack för din insats under tävlingen! Utan ert arbete skulle inte tävlingen vara möjlig att genomföra.

Välkommen till middag och samkväm på Big River Camp, Storåbränna kl. 18.30. Mingel från kl. 18.00. Vi bjuder på middag med måltidsdryck. Annan dryck betalas själv.

Anmäl dig senast den 2/5 till Pernilla West, per sms eller mail. Tel 0730-490746 eller westpernilla@gmail.com

VARMT VÄLKOMMEN önskar styrgruppen.

 

Lämna ett svar