Amundsen Race 2022

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Övrigt
  • Inlägget ändrades senast:2021/03/17

Positiva nyheter: Vi har startat planeringen för Amundsen Race 2022!

Den 28. februari samlades JFSHKs aktivitetsgruppen för att börja planera inför nästa säsong. Bland annat diskuterade vi om Amundsen Race och vi är glada över att kunna ge er följande besked:

En projektgrupp har bildats i klubben med målet att arrangera AR 2022 – med plan på både en långdistanstävling om ca 350km och medeldistans på ca 150km. Datumet är satt till 17- 20 februari 2022, vecka 7.

Observera att det krävs mycket jobb innan vi kan ge grönt ljus för tävlingen och såklart också att tävlingsläget normaliserats med tanke på Covid19-situationen. Därför kan vi just nu inte svara på några detaljer om tävlingen. De närmaste månaderna ska en plan tas fram och vi kommer uppdatera er på hemsidan och via klubbens FB- och Instagramsida så snart vi kan.

VOLONTÄRER SÖKES! Vid ett lopp som Amundsen race behövs förstås många frivilliga som hjälper till både före och under tävlingen. Är du intresserad av att hjälpa till med tävlingen så hoppas vi att du hör av dig. Vi vill väldigt gärna ha med dig för att genomföra Amundsen Race 2022!

Kolla gärna FUNTIONÄR sidan för mer detaljer!

HEJA JÄMTLAND!